苹果的英文是什么脑筋急转弯

学习啦【英语脑筋急转弯】 编辑:佳玲 发布时间:2016-08-31

  脑筋急转弯,苹果的英文是什么?英语脑筋急转弯是一种人为创作的以问答形式出现的极具娱乐性的语言游戏,以其幽默的表现方式,受到大众的广泛欢迎。下面学习啦小编为大家揭晓答案,希望大家喜欢。

  脑筋急转弯:苹果的英文是什么

  答案:iphone

  经典英语脑筋急转弯

  1. What band can't play music? 什么乐队不会演奏音乐?

  2. Why are dogs afraid to sunbathe?狗为什么害怕日光浴?

  3. Why is the pig always eating?猪为什么没完没了地吃?

  4. Why are politicians no longer concerned with snowball fights?

  政客们为什么不再关注打雪仗了?

  5. Why dont women get bald as soon as men?为什么总是男人比女人先秃头?

  6. What can pierce ones ears without a hole?什么不用打洞就可以在耳朵上穿孔?

  7. Whats the longest word in the world?世界上最长的单词是什么?

  8. Why does time fly?时间为何飞逝?

  9. Where can a dog get another tail?狗去哪里可以再弄到一条尾巴?

  10. Will it rain for several days continuously? 会不会连续几天阴雨连绵?

  11. Who can raise things without lifting them? 什么人不用举就能把东西抬起来?

  12. What did the king cloud say to the rest of the clouds?云中之王对芸芸众生说什么?

  13. Who is married to the First Lady? 第一夫人嫁给了谁?

  14. What does the man who just had his face shaved resemble?刚刚修过胡须的男人像什么?

  15. Why did the farmer take his chicken to task? 农夫为什么训斥小鸡?

  16. How do we know the ocean is friendly? 人们如何知道海洋是友好的呢?

  17. How did the hangman get married? 绞刑吏是怎么结婚的?

  18. Why did little Tom put his brother's guitar in the refrigerator?小汤姆为什么把他哥哥的吉他放在冰箱里?

  19. Why is the inside of everything so mysterious?为什么说凡事内部都神秘莫测?

  20. Why is a coward like a leaky faucet? 为什么说胆小鬼和漏水的笼头一样?

  21. Why should we never ask balloons for advice?为什么我们绝不向汽球征求意见?

  22.Why are giraffes the cheapest to feed?为什么养长颈鹿最不花钱?

  Keys:

  1. Rubber band 橡皮筋。

  2. They dont want to be hot-dog因为它们不想成为热狗。

  3. Hes making a hog of himself它想成为一只肉猪。

  4. The cold war is over冷战结束了。

  5. Because women wear hire longer因为女人头发留得长。

  6. Noice噪音。

  7. Smiles Because theres a mile between the letter s微笑。因为两个字母S中间隔了一里。

  8. To get away from all those who are trying to kill it为的是甩掉所有要谋杀它的人。

  9. At a retail store在零售商店。

  10. Never, because there're nights in between永远不会,因为白昼之间有黑夜隔开。

  11. Farmers 农民。

  12. “I'm the one who should rain here” “我要在这里降雨。”

  13. Adam 是亚当。

  14. A bear 像熊。

  15. Because they use foul language 因为它们说脏话。

  16. It waves 它总是招手致意。

  17. He tied a knot 他打了一个结。

  18. Because he enjoyed cool music 因为他爱听美妙的音乐。

  19. Because you can never make them out 因为你永远也不能弄懂它们。

  20. They both run 因为它们都会溜走。

  21. They are full of hot air 因为它们里面全是热空气。

  22. They make a little food go a long way因为它们脖子长,一点点食物都要走很长的路才能咽下去。

  趣味英语脑筋急转弯

  1. What's a skeleton?(骨架) 答案:It's a lot of bones without the person on them!

  2. What is dark but made by light? 答案:A shadow.

  3. What can you break with only one word? 答案:Silence.

  4. What stays indoors no matter how many times you put it out? 答案:The light.

  5. A policeman saw a truck driver going the wrong way down a one-way street, but didn't give him a ticket. Why? 答案:Because the truck driver was walking.

  6. Where can milk be best stored? 答案:In a cow.

  7. Which can move faster, heat or cold? 答案:Heat, because you can catch cold easily.

  8. What's the hardest thing about learning skating? 答案:The ice.

  9. What has cities with no houses, rivers without water and forests without trees? 答案:A map.

  10. What can be measured but has no length, width or thickness? 答案:The temperature.

  11. What makes the Tower of Pisa lean? 答案:It never eats.

  12. Why is writing called handwriting? 答案:If people wrote with their feet, we would have to call it footwriting.

  13. If there were only three girls in the world, what do you think they would do? 答案:Two of them would get together ans talk about the other one.

  14. How many great men have been born in London? 答案:None. Only babies.

  15. When can you have an empty pocket and still have something in it? 答案:When you have a hole in your pocket.

  16. The greater it is, the less it can be seen. What is it? 答案:Darkness.

  17. The more you take away, the bigger I become. What am I? 答案:A hole.

  18. Who may marry many a wife and stay single all of his life? 答案:A priest.(牧师)
看了苹果的英文是什么脑筋急转弯的人还看了:

1.苹果的英文是什么-脑筋急转弯

2.苹果英语怎么写的脑筋急转弯

3.苹果的英语是什么的脑筋急转弯

4.苹果的英文怎么写脑筋急转弯

5.苹果的英文脑筋急转弯

本文已影响
网友评论

Copyright © 2006 - 2016 XUEXILA.COM All Rights Reserved

学习啦 版权所有