英语笑话 位置:首页>学习英语>英语阅读>英语笑话>《初中英语小笑话带翻译…》正文

初中英语小笑话带翻译

学习啦【英语笑话】 编辑:韦彦 发布时间:2016-09-12

  笑话使人们在刻板的生活中感到一丝快意和放松。下面是学习啦小编带来的初中英语小笑话带翻译,欢迎阅读!

  初中英语小笑话带翻译精选

  (一)

  A Clever dog

  A dog owner claimed that his pet, when given money, would go to the news stall to buy a paper. His friend insisted on a demonstration and handed the dog some money - The dog trotted off, but an hour later he had still not returned with the paper.

  "How much did you give him?" asked the owner.

  "Five dollars.

  "Well, that explains it. When you give him five dollars, he goes to a movie."

  Notes:

  (1) claim v.声称

  (2) when given money是 when he

  was given money 的省略

  (3) news stall n.售报亭

  (4) insist on 坚持

  (5) demonstration n.演示

  (6) trot off 小步跑开

  Exercises:

  根据短文选择正确答案:

  ① What could the dog do, according the owner, when it was given money?

  A. It could trot.

  B. It could understand the news.

  C. It could go to the news stall to buy a paper.

  D. It could tell the news on a paper.

  ② Why did his friend insist on a demonstration?

  A. Because he had a doubt about it.

  B. Because he wanted to see whether this dog was as good as his .

  C. Because he had too much money to know how to spend it.

  D. Because he liked this game.

  ③ How much money should the man give the dog to make him buy a paper?

  A. One dollar

  B. Two dollars

  C. Five dollars

  D. It didn't say.

  ④ How long did the two men wait for the dog to return?

  A. Half an hour

  B. One hour

  C. One and a half hour

  D. Two hours

  ⑤ Where did the dog go, according to the owner?

  A. To the news stall.

  B. To the owner's house.

  C. To the cinema

  D. It was missing.

  14.聪明狗

  一位养狗人宣称:要是给了爱犬钱,它便会到卖报亭买份报纸来。他的朋友坚持要来个演示,并给了狗一些钱。狗一溜小跑着去了。但一个小时过去了,仍不见它带报纸回来。

  “你给了它多少钱?”狗的主人问。

  “五元。”

  “这就是了。你给它五元钱时,它就去看电影。”

  练习参考答案:

  ①C②A③D④B⑤C

  (二)

  It Seemed like Hours

  As a band instructor at an elementary school, I require my students to turn in practice sheets signed by their parents so I can be sure they are putting in enough time. I had to laugh, however, when one parent wrote on her child's sheet, "Practiced 17 minutes, but it seemed like hours.

  Notes:

  (1) band n.乐队

  (2) instructor n.指挥

  (3) turn in上交;归还

  (4) signed by their parents:由他们的父母签名的。这是一个分词短语作定语修饰sheets.

  (5) so I can be sure they are putting in enough time:这样我才能确定他们投入了足够的时间。这是so that 引导的目的状语从句,其中that省略。

  Exercises:

  根据短文判断下列句子正(T)、误(F):

  ① The author is a member of the musical band at the elementary school.

  ② The instructor requires the students to hand in practice sheets once a month.

  ③ The purpose of the instructor's requirement is to make sure that the students are putting in enough time.

  ④ One child practiced for several hours, but the parent mistook for only 17 minutes.

  ⑤ From the passage we can infer that the parent is not keen on music.

  15.犹如几个时辰

  作为一个小学的乐队指挥,为了确保学生投入足够的时间练习,我要求他们上交由他们父母签字的练习单。可是有一次,一位家长的签字把我逗乐了。练习单上写着:“练习了17分钟,但犹如几个时辰。”

  练习参考答案:

  ①F②F③T④F⑤T

  初中英语小笑话带翻译阅读

  (一)

  Mothers Feet

  To prevent our dog, Lacy, from pestering visitors to our house, my mother often massaged her as she lounged beneath the kitchen table, her favorite resting spot. One day a contractor came over to talk about a home-improvement project. As he and my mother sat across the table discussing the renovations, my mother slipped off her shoes and mindlessly soothed Lacy with her feet. My mother had been talking for about a half-hour when to her great embarrassment she heard Lacy bark outside the front door.

  Notes:

  (1) prevent (from)v.避免;阻止

  (2) pester v.使苦恼;困扰

  (3) massage v.按摩;揉捏

  (4) lounge v.懒洋洋地坐着或站着

  (5) contractor n.承包商

  (6) improvement n.改进;改善

  (7) renovation n.修复;修理

  (8) slip off滑脱;掉

  (9) mindlessly adv.不注意地

  (10) soothe v.抚慰;使镇静

  (11) embarrassment n.局促;不安

  Exercises:

  根据短文回答问题:

  ① What kind of a dog was Lacy?

  ② What did the mother often do to make visitors feel at home?

  ③ Who came one day? What for?

  ④ How long had the mother been talking when she felt greatly embarrassed?

  ⑤ Why did she feel embarrassed?

  16.母亲的脚

  为避免我们的狗,莱希,纠缠来访的客人,我母亲常在爱犬喜欢呆的地方,即餐桌下面,摩昵它。一天,一个建筑商来谈居室装潢工程。在这人和我母亲坐在餐桌边谈居室的修茸时,我母亲滑脱了她的鞋子,开始不经意地用脚摩蹭起莱希来。谈话进行了半个小时的时候,我母亲突然感到很不好意思起来,因为这时她听到了莱希在前门外的犬吠声。

  练习参考答案:

  ① She is a dog that likes to pester visitors.

  ② She massaged her.

  ③ A contractor came for home-improvement project.

  ④ About a half-hour.

  ⑤ Because she was massaging not the dog but the contractor' s foot.

  (二)

  I Want to Get Out

  A bar owner locked up his place at 2 a. m. and went home to sleep. He had been in bed only a few minutes when the phone rang." What time do you open up in the morning ?" he heard an obviously inebriated man inquire.

  The owner was so furious, he slammed down the receiver and went back to bed. A few minutes later there was another call and he heard the same voice ask the same question. "Listen," the owner shouted ,"there's no sense in asking me what time I open because I wouldn't let a person in your condition in-"

  "I don't want to get in," the caller interjected. "I want to get out

  Notes:

  (1) obviously adv.明显的

  (2) inebriated adj.酒醉的

  (3) slam v.砰然放下

  (4) interject v.突然插话

  Exercises:

  根据短文填空:

  ①A bar owner locked ______ his place at 2 a. m. and went home to sleep.

  ② He heard an obviously ______ man inquire.

  ③ The owner was so furious, he _______ down the receiver and went back to bed.

  ④ A few minutes later there was another call and he heard the____ voice ask the ______question.

  ⑤ There is no ______in asking me what time I open.

  17.我要出去

  在凌晨两点,酒吧店主锁了店门,回家睡觉。他刚躺下几分钟,这时电话响了。“你早上几点营业?”他听到一位明显已醉醺醺的男子的声音。

  店主非常气愤,砰地一声挂上电话又上床去睡。几分钟后又有一个电话,他听到还是那个声音问同样的问题。“听着,”店主嚷道,“不要问我什么时候营业,因为我不会让你这种人进----”

  “我不是想进来,”那人打断他的话,“我要出去。”

  练习参考答案:

  ① up ② inebriated ③ slammed ④ same ;same⑤ sense

  初中英语小笑话带翻译学习

  (一)

  Nest and Hair

  My sister, a primary school teacher, was informed by one of her pupils that a bird had built its nest in the tree outside the classroom.

  "What kind of bird?" my sister asked.

  "I didn't see the bird, ma' am, only the nest," replied the child.

  "Then, can you give us a description of the nest?" my sister encouraged her .

  "Well, ma'am, it just resembles your hair. "

  Notes:

  (1) inform v.告诉

  (2) nest n.窝;巢

  (3) description n.描述

  (4) encourage v.鼓励

  (5) resemble v. 相似;类似

  Exercises:

  根据短文判断下列句子正(T)、误(F):

  ① The teacher was told by a boy student that a bird had built a nest in the tree outside the classroom.

  ② The teacher was greatly surprised when she heard the news.

  ③ The child told the teacher where the bird had gone.

  ④ The teacher wanted to seize the chance to get the child to learn how to describe a thing.

  (5) The child did give a vivid description.

  18.鸟窝与头发

  我姐姐是一位小学老师。一次一个学生告诉她说一只鸟儿在教室外的树上垒了个窝。

  “是什么鸟呢?”我姐姐问她。

  “我没看到鸟儿,老师,只看到鸟窝。”那孩子回答说。

  “那么,你能给我们描述一下这个鸟巢吗?”我姐姐鼓励她道。

  “哦,老师,就像你的头发一样。”

  练习参考答案:

  ①F②F③F④T⑤T

本文已影响
网友评论

Copyright © 2006 - 2016 XUEXILA.COM All Rights Reserved

学习啦 版权所有