学习啦>学习方法>通用学习方法>学习方法指导>《英语六年级上册期中试卷含答案》正文

英语六年级上册期中试卷含答案

学习啦【学习方法指导】 编辑:丽仪 发布时间:2017-07-14 11:39:44

  六年级上册已过半,同学们对课本英语知识掌握了多少?下面由学习啦小编给你带来关于英语六年级上册期中试卷含答案,希望对你有帮助!

  英语六年级上册期中试卷

  一、把下列单词补充完整。(10分)

  1.t n s 2. h lf 3.p nic 4. l rn 5. m tt r

  6. h lthy 7. w lk 8.b ting 9. ce 10. w st

  二、划线部分发音相同的在括号里打√,不相同的打×。(5分)

  1. may play ( ) 2. afraid rain ( ) 3.hour our ( )

  4. brush usually ( ) 5. eat rest ( )

  三、英汉互译。(10分)

  1.take a walk 2.go boating

  3.take a photo 4.a lot of

  5.put into 6.拉小提琴

  7.砍树 8.多久一次

  9.在…做得好 10.吃野餐

  四、按要求写出适当形式. (15分)

  1.I’d(完全形式) 2.child(复数)

  3.tooth (复数 ) 4.go ( 单三形式 )

  5.have(现在分词) 6.early(反义词 )

  7.brush(单三形式) 8.clean(反义词)

  9.I will (缩略式) 10.meat( 同音词)

  五、选择。(20分)

  ( )1.It’s time do your homework.

  A. to B. for C. of

  ( )2.Can I go out ?

  A.to play B.play C.plays

  ( )3. the time ?

  A.What   B.What’s C.How

  ( )4.She once a week

  A.go boating  B.goes shop C.goes shopping

  ( )5.I sleep Saturday morning.

  A.in    B.at C.on

  ( )6. Shall we meet the gate the park ?

  A. at of B. at in C.at /

  ( )7.We waste water.

  A.too many B. too much C.very much

  ( )8.Why not your dad’s car ?

  A. going B.go in C.to go

  ( )9. I talk a walk a month .

  A. two times B.twice time C.three times

  ( )10. There much grass under the tree.

  A.are B.many C.is

  六、句型转换。(10分)

  1. She washes her face every day.(对画线部分提问)

  She her face ?

  2. We should pick flowers.(改为否定句)

  We pick flowers.

  3. Can I have breakfast ?(做肯定回答)

  4. We shall play ping pong after school ?( 变为一般疑问句)

  Play ping pong after school ?

  5. What’s up ? (改为同意句)

  七、给下列问句选择正确的答语。(10分)

  ( )1. What time do you usually get up ?

  ( )2. What are you doing ?

  ( )3. How often does she go skating?

  ( )4. Why not driver to work today ?

  ( )5. Where shall we go on a picnic ?

  A. At the foot of the mountains.

  B. I am having a rest .

  C. Because today is World Car Free Day.

  D. I usually get up at seven o’clock .

  E. Twice a months .

  八、阅读理解。(每小题2分,共10分)

  This is our class. There are fifty students in our class. There are twenty-five boys and twenty-five girls. There is an American student in our class. Her name is Mary. Her English is very good. We all like her. She likes eating bread and cakes. She likes drinking milk and orange juice. We like eating rice and drinking tea. We are very happy together.

  在A, B, C, 中选出一个最佳答案。

  ( ) 1. How many students are there in the class?

  A. twenty-five. B. fifty-five. C. fifty.

  ( ) 2 .How many boys are there in the class?

  A. twenty-five B. fifty-five C .fifty

  ( )3. What is the American girl’s name ?

  A. class B. Mary C. her

  ( ) 4. What does the American girl like eating?

  A. bread B. cakes C. cakes and bread

  ( ) 5. What do we like eating and drinking?

  A. Rice and tea. B. Bread and milk. C. Cakes and orange juice.

  九、小作文。(10分)

  随着科技的发展,环境问题越来越严重了,如果我们不乱砍伐树木、不污染空气,不浪费水资源。相信我们的地球就会很美。为了保护地球母亲,我们该做什么?又不该做什么呢?请以Care for Mother Earth为题,写一篇作文.要求语句通顺,字迹工整。

  英语六年级上册期中试卷答案

  一、 把下列单词补充完整。(10分)

  1.e i 2.a 3.ic 4.ea 5.ae 6.ea 7.a 8.oa 9.ae

  二、划线部分发音相同的在括号里打√,不相同的打×。(5分)

  1.√ 2. √ 3. √ 4.× 5. ×

  三、英汉互译。(10分)

  1.散步 2.去划船 3.照相 4.许多 5.放进

  6.play the violin 7.cut down trees 8.how often

  9.do well in/be good at 10.have the picnic/eat the picnic

  四、按要求写出适当形式. (15分)

  1.I wonld 2.children 3.teeth 4.goes 5.having

  6.late 7.bruthes 8. dirty 9.I’ll 10.meet

  五、选择。(20分)

  1.A 2.A 3.B 4.B 5.C 6.A 7.B 8.B 9.C 10.C

  六、句型转换。(10分)

  1.How often does wash 2. shouldn’t should not

  3.Yes,you can 4.Shall we 5.What is the matter?/what is wrong?

  七、给下列问句选择正确的答语。(10分)

  1.D 2.B 3.E 4. C 5.A

  八、阅读理解。(每小题2分,共10分)

  1.B 2.A 3.B 4.C 5.A

Copyright @ 2006 - 2017 学习啦 All Rights Reserved

学习啦 版权所有 粤ICP备15032933号-1

回到顶部