英语笑话 位置:首页>学习英语>英语阅读>英语笑话>《初中英语课堂小笑话阅…》正文

初中英语课堂小笑话阅读

学习啦【英语笑话】 编辑:韦彦 发布时间:2016-09-12

  从古到今,笑话是人们生活中不可缺少的“调剂品”。下面是学习啦小编带来的初中英语课堂小笑话,欢迎阅读!

  初中英语课堂小笑话精选

  A Challenging Hunt

  A woman answered her front door and found two boys holding a list. "Lady," one of them explained, "we are on a treasure hunt, and we need three grains of wheat, a pork-chop bone and a piece of used carbon paper to earn a dollar. "

  "Wow," the woman replied, "who sent you on such a challenging hunt?" "Our baby-sitter's boyfriend. "

  Notes:

  (1) pork-chop 猪肉排

  (2) carbon paper复写纸

  Exercises:

  根据短文回答问题:

  ①The list the two boys were holding must have been about _____.

  A. the name of the baby-sitter's boyfriend

  B. where the two boys should go

  C. the lady's address

  D. the things that the two boys should hunt

  ② Where did the two boys meet the woman?

  A. on the-street

  B. on the road

  C. in the backyard

  D. at her front door

  ③ Why were the boys on the hunt?

  A. Because their parents told them to do so,

  B. Because their baby-sitter was not home.

  C. Because their baby-sitter's boyfriend wanted to stay with her alone.

  D. Because it had bee their usual game.

  ④ The woman's attitude towards the boys' act was that_____ .

  A. she was very happy

  B. she was very angry

  C. she was a bit disappointed

  D. she was a bit surprised

  ⑤ From the passage, we may conclude that______ .

  A. it would take the boys a long time to gather all the required things

  B. the woman would give all the required things to the boys

  C. the boys were cheated by the baby-sitter's game

  D. the baby-sitter ran away with her boyfriend

  11.富有挑战性的搜寻

  一个妇人打开前门,看到两个男孩手里拿着一张字条。“夫人,”其中一个解释道,“我们在寻宝。我们需要三颗麦粒、一块猪排骨、一张用过的复写纸来挣一美元。”

  “哦,”那位妇女回答道:“谁让你们作这样富有挑战性的搜寻的?”

  “是我们保姆的男朋友。”

  练习参考答案:

  ①D②D③C④D⑤A

  初中英语课堂小笑话阅读

  Youre Not Going to Make it

  Gravely ill, a man went to the doctor with his wife. After the examination the physician motioned for the wife to meet him in the hallway.

  "Your husband is very sick, " the doctor said, "but there are three things you can do to ensure his survival. First, fix him three healthful, delicious meals a day. Next, give him a stress-free environment , and don't complain about anything. Finally, make passionate love to him every day.

  On the drive home the husband asked, "What did the doctor say?"

  "I'm sorry, " she said, "but you're not going to make it.

  Notes:

  (1) gravely adv.特别严重地

  (2) physician n.医生

  (3) motion v.以动作或手示意

  (4) ensure v.保证

  (5) survival n.生存

  (6) stress-free adj.没有压力的

  (7) complain(about)v.抱怨;发牢骚

  (8) passionate adj.热烈的

  Exercises:

  根据短文填空:

  ①_____ .ill, a man went to the doctor with his wife.

  ② After the examination the physician _____ for the wife to meet him in the hallway.

  ③ Next, give him a _____environment.

  ④ Make passionate love_____ him every day.

  ⑤ From the passage, we can see that the wife didn't______ the husband.

  12.你活不成了

  一个人得了重病,妻子伴随他去看医生。检查过后,医生示意病人的妻子到走廊见他。

  “你丈夫病得很重,”医生说,“但有三件事可保住他的性命。第

  一,一日三餐,要营养美味。第二,给他一个轻松的环境,不要抱怨。

  第三,每天都对他倾注炽热的爱。”

  在驱车回家的路上,丈夫问道:“医生说了什么?”“很遗憾,”

  说,“你活不成了。”

  练习参考答案:

  ① Gravely ② motioned ③ stress-free ④ to ⑤ love

  初中英语课堂小笑话学习

  A Pleasant Surprise

  A friend of mine had been wanting new kitchen cabinets for a long time, but her husband insisted they were an extravagance. She went to visit her mother for two weeks, and when she returned, she was overjoyed to find that beautiful new cabinets had been installed.

  A few days later a neighbor came over to visit my friend. After admiring the new cabinets, the neighbor added, "All of us were so glad that the fire your husband had while you were gone was confined to the kitchen. "

  Notes:

  (1) cabinet n. 橱柜

  (2) extravagance n.奢侈

  (3) overjoyed adj.大为高兴的;极为开心的

  (4) install v.安装

  (5) be confined to限制;限于范围内

  Exercises:

  根据短文判断下列句子正(T)、误(F):

  ① The husband didn't want to buy new cabinets because they were very expensive.

  ② The wife was angry, so she went to her mother's home.

  ③ White the wife was away, the husband decided to give his wife a pleasant surprise.

  ④ The husband had a fire while the wife was away.

  ⑤ The fire burnt all the new cabinets that had just been installed.

  13.惊喜

  我朋友有很长一段时间一直想在厨房添置一些厨柜,但她丈夫坚持说这是铺张浪费。她去娘家过了两周,回到家来,发现厨房里新添置了漂亮的厨柜,这令她喜出望外。

  几天后,邻居来拜访我朋友。欣赏了新厨柜后,邻居说:“你不在家的时候,你丈夫弄失了火。我们都深感庆幸只是厨房遭了殃。”

  练习参考答案:

  ①T②F③F④T⑤F

本文已影响
网友评论

Copyright © 2006 - 2016 XUEXILA.COM All Rights Reserved

学习啦 版权所有